ideer til haven og udstyr

Ideer og udstyr til haven – Gør dine havedrømme til virkelighed

Trænger din have til forvandling? Som haveejer er der mange praktiske opgaver der skal ordnes hele året rundt. Det er forskelligt hvor meget den enkelte haveejer gør ud af sin have i forhold til indretning. Nogen udnytter enhver kvadratmeter, imens andre nøjes med at indrette terrassen. Hvis du gerne vil kunne bruge din have noget mere, så gælder det om at lægge en plan for forvandlingen. Kom godt i gang med dine havedrømme, så du kan komme i gang med at bruge den noget mere.

Ideer til haven

Det er en god ide at lave en liste over hvilke ændringer du gerne vil have foretaget. Det skaber overblik og hermed kan du prioritere hvad du gerne vil have lavet først. Der skal være penge til at få drømmene til at gå i opfyldelse. Derfor kan det godt være at du skal vælge hvad der skal laves her og nu og gemme andre projekter til der er flere penge på kontoen. Du kan f.eks. vælge at få lavet et legeområde til børnene, et drivhus hvor du kan holde grøntsagsplanter eller et loungeområde, hvor der kan slappes af på de varme sommerdage. Vil du gerne have mere inspiration til din have, synes vi at Plantorama har lavet en rigtig god sektion på deres hjemmeside, som du kan finde her.

Det rette udstyr er vigtigt at have

For at kunne passe haven optimalt er det vigtigt, at du har de rette haveredskaber til at kunne klare diverse haveopgaver. Kost, rive og spade er især noget som du skal have for at kunne feje terrassen, rive blade sammen eller til at fjerne noget jord fra et sted til et andet. Hvor meget haveudstyr den enkelte dansker har er individuelt. Det kommer helt an på hvor meget den enkelte dansker går op i sin have samt er interesseret i udstyr. 

Køb det du har behov for 

Du kan få alt til haven i forskellige byggemarkeder. Lav en liste over de ting som du mangler til dine haveprojekter, så du kan komme godt i gang. Vil du have mere professionelt udstyr, der måske kan holde længere – Så kan du på nettet finde mange webshops, der har meget udstyr til haven, som er beregnet til seriøse havefolk, der ikke vil “nøjes” med en billig maskine, til arbejdet.

Nogle gange hænger pris og kvalitet sammen, men når du handler dit udstyr på nettet, kan du nemt finde udstyr som er fra kvalitetsbrands, til en yderst fordelagtig pris, som nogle gange kan matche de billigere brands på markedet.

Er du fx på udkig efter en motorsav, kan du finde mange gode motorsave på tilbud her på siden – Her kan du få en motorsav fra Husqvarna helt ned til ca. 1100 kr og på mange af motorsavene er der en del besparelser på.

Alt i alt, kan det godt betale sig at kigge sig godt for, når man skal ud at investere i nyt udstyr til haven, for der kan være penge at spare.